antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağcıl ve yapmacık bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve yan donör bir renktir. Antrasit rengi ile sahih bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yavuz bir aş damı rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken öbür renklere bakarak henüz iştiha açıcı görünmelerini katkısızlar.

Habitat gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve medlul katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler kompradorlığı ile yeşile harmanlanabilir.

Bu renkler, döşek odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, ömür alanlarınızda benzersiz ve muvazeneli bir bedii yaratır.

Antrasit şekersiz ve albenili bir bediiyat arayanlar sinein ülkü bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir hava ilhak konusunda canlı bir antrasit gri dekorasyon seçenektir.

Antrasit renk aksesuarlar vesair renklerle kolay kombin edilebilir bu da nesil sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini giymek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Yaşam alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri beyninde mahal yer koridorlar lüp atmosferinde az çok önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş yerleri olduğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Lüp iç duvarları dışında, büro ve çdüzenışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. şerif ve geniş bir âlem hissini en çok sprey boya şekilde yansıtmanızı esenlar.

Kâmil bir antrasit uyumu henüz mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar beyaz aş damı dolapları ve beyaz zemin ile dengelenmiş.

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir akort oluşturmuş olacaktır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde aile dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en yoğun tonudur.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği söz gelişi ederken öbür renklerle dört dörtlük bir uyum içerisindedir.

antrasit gri dekorasyon Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi az çok yerinde bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page